Aamukahvit on juotu ja Aviomies kattelee dvd:ltä jotain leffaa, kello on jonkin ajan päästä kymmenen aamulla ja ite mietin mitä tänään tekis. Hiukkasen houkuttelis joku askartelujuttu, mut ku en osaa päättää mikä se olis. Toisaalta vois mennä pihalle ja tehä vaikka lumiukkoarmeijan, ajatus vähän houkuttelis, mutta ku ei sitte millään viittis pukee päällensä.

Aviomiehen siskon pipo odottais olkkarissa tekijäänsä, mut ei inspaa nyt yhtään. Samaten olis parit siililapaset odottamassa valmistustaan, mut ei nekään houkuttele. Nicevaimo on tilassa, jota vois kuvailla luomisen tuskaksi. Huoh.

***

Ens viikon duunit jo mietityttää, heti huomenna on taas vapaapäivä, mut pitää mennä virastotalolle tapaan jotain tätiä liittyen näihin mun duunijuttuihin. Vähä nolottaa myöntää mutta ihan tarkkaan en edes tiedä mistä on kyse. Mut eiköhän sekin selviä paikanpäällä.

***

Nää sunnuntaiaamun mietteet on vähän heikonlaiset, ajatuksia ois kyllä vaikka millä mitalla, mutta en oikein itekään saa niistä kiinni. No, pyhitetään sitten lepopäivä senkin osalta...