Terveisiä vaan täältä anoppilasta. Tultiin perjantaina iltapäivällä tänne Aviomiehen ja koiran kanssa, kyydissä tuli myös ex-pomoni tytär ja haettiin vielä matkalla Aviomiehen Veljenpoikakin. Samainen Velipoika tuli sitten hiukan myöhemmin Tyttärensä kanssa. Jänskäähän tässä on se, että anoppilan väki eli mun anoppi ja appiukko on Teneriffalla. Ollaan siis täällä tälläi nuorisojoukolla. Koiruus hiukan ettiskeli "mummia ja pappaa" aluksi, mutta tyytyi sitten siihen, että mummi ja pappa ei oo täällä ja tämmösellä porukalla ollaan.

Aviomiehen Veljenpoikakin kyseli ennen isänsä tännetuloa vähän väliä, että koska iskä tulee, missä iskä on, meneeks iskällä vielä kauan. Sain kerrottua vastaukset näihin kysymyksiin ja sit alkoi 6-vuotiaan kysely mummista ja papasta, koska mummi ja pappa tulee etelästä, mulla olis papalle asiaa, voitasko soittaa papalle, jne. No, soitettiin papalle ja poika kerto viimesimmät kuulumiset ynnä muut tärkeet asiat.

Toki poika ois halunnu mumminkin kanssa puhua, mutta mummi pahus oli uima-altaalla. Mummilta tulikin sit viestiä, että soittelee illemmalla ja siitähän sitten riitti kysymyksiä, että voisko se mummi jo soittaa kun on tärkeetä asiaa, ja jos mummi ei kohta soita, poika unohtaa sen tärkeen asian.

No, mummi soittelikin sitten aika pian, ja poika oli tyytyväinen. Toki papankin kanssa piti vielä muutama sananen vaihtaa ennen puhelun lopettamista.

Saunassakin käytiin pojan kanssa ja pian sen jälkeen olikin iltapalan aika ja maate meno.

Eilen lauantaina poika kävi tapaamassa äitiään ja täällä anoppilassa oli herkuttelua sillä välin. Aino-jäätelöö katos parempiin suihin pari purkkia ja sit vielä illemmalla ahmittiin salmiakkia ja toffeeta. Syötiin toki ihan oikeetakin ruokaa.

Nii joo ja matkalla tänne autosta loppu tuulilasin pesuneste. Pysähdyttiin huoltoaseman pihaan aikomuksena täyttää säiliö. Aikomukseksihan se sit jäi, kun nokkapellin kahva jäi käteen eikä nokkapelti auennut. Damnazione.

Tänään sit lähetään taas kotiin päin, otetaan taas kyytiin se ex-pomon tytär omasta mummulastaan ja varmaan viedään se Aviomiehen Veljenpoikakin taas omaan kotiinsa. Pari päivää on vielä vapaita tiedossa ja sit taas kolme päivää duunia ennen viikonloppua.

Mut tämmösiä kuulumisia tällä kertaa, jahka kotio pääsen, niin siirrän hiukan kuvia koneelle...näätte kuinka ihqut sukat tein ja myssyn ja kaulaliinankin... Nii joo ja totesin eilen telkkaria vahdatessani, että neulekone olis ihan must!