Siinon pipo! Tommosen mä siis tein itelleni! Älkää vaan kattelko noita väärin tehtyjä silmukoita...


Ja noi on sukat. Sain ne anoppilassa valmiiksi ja aivan ihana kutoo toi malli!!


Kaverille myssyn lupasin kutoa, joten tuossahan se!


Ja koska tuo sukkamalli on niiiiiiiiin ihana, kudoin sit toiset tommoset ja annoin ne ex-pomolle myöhästyneenä synttärilahjana.

Tuommosia siis oon nyt saanu aikaan. Eräs toinen kaveri pyysi, että teen sille harmaat lapaset, joten ne on nyt puikoilla ja itelle on vielä toinen patenttineulemyssy toisilla puikoilla.

*******************************************

Viikonloppuna tuli yllätysvieraita Vaasasta, kummipojan äiti kaverinsa kanssa. Kävivät siis lauantai-aamuna täällä kahveella ja jatkoivat matkaa Ikeaan ja Ikeasta Veljekset Keskiselle. Oli oikein mukava ylläri että poikkesivat täällä, vaikka kummipoika ei ollutkaan matkassa.

Töitä täällä on tehty ja huomenna on luvassa pitkä päivä, 8-18...suunnittelin jo että voitais kaikkien kuuden tenavan kanssa tehdä jotain kivaa!! Mitä se kiva sit voiskaan olla, noh, luultavasti jokaisella niistä on eriävä mielipide...

Nyt on tiedossa sängyn purku, Aviomies on hakemassa uutta sänkyä meille. Vanha sänky on vanha vesisängyn runko, johon on laitettu parit patjat. Uus sänky taas on jenkkisänky. Taidanpa mennä nyt purkuhommiin! Moi!